I år kommer flera medarbetare från Fastigo att finnas på plats i Visby under Almedalsveckan. På den här sidan samlar vi bland annat information om programpunkter vi arrangerar, seminarier vi deltar i samt vilka medarbetare som kommer att vara på plats.

Vi finns tillgängliga för att ta möten på plats för att diskutera fastighetsbranschens framtida utmaningar och möjligheter, men vi kan även delta i paneler och samtal.

Exempel på områden som vi gärna diskuterar: fastighetsbranschens utveckling, behovet av ett hållbart arbetsliv, hur vi ska möta utmaningen med kompetensbristen, bristen på arbetskraft, jämställdheten inom fastighetsbranschen och integrations- och migrationsutmaningen.

Ansvarig för Fastigos närvaro i Almedalen: Hannes Kataja, kommunikationschef, 070-676 69 47.

Mer information om Fastigos närvaro kommer inom kort.

AKTIVITETER SOM FASTIGO ARRANGERAR

Seminarium
Alla pratar om att bygga – men vem ska förvalta och hur?
Arrangör: Fastigo
Onsdagen den 4 juli, kl 12.00 - 13.00
Mellangatan 7, Visby

Den allmänna bostadsdebatten fokuserar oftast på själva byggandet av bostäder och andra fastigheter, men sällan på hur de ska kunna förvaltas och driftas. Samtidigt ser vi att fastighetsbranschen är i ett akut behov av nya medarbetare och ny kompetens. Hur möter vi detta behov i framtiden?

Deltagare: Mona Finnström, vd Fastigo, Christoffer Börjesson, chef digital fastighetsutveckling Fastighetsägarna Stockholm och Eva Nordström, vd SKB. Ytterligare deltagare tillkommer. Moderator: Sofia Kacim, retorikkonsult, Assefa Communication.

Mingel
Allmännyttans arena mingel 
Arrangör: SABO, Fastigo, HBV
Onsdagen den 4 juli, kl 17.00 - 18.30

Information kring detta har gått ut med inbjudan.

AKTIVITETER DÄR FASTIGO DELTAR

Seminarium
Initiativ för ny kompetens till fastighetsbranschen 
Arrangör: Fasticon
Tisdagen den 3 juli, kl 08.30 - 9.30 (frukost från kl 08.00)