Den 22 maj är det dags för Fastigos stämma. I år går den av stapeln på Word Trade Center i Stockholm. Varje medlemsföretag har rätt att rösta på stämman genom ett föranmält ombud. Anmälningstiden för ombud har gått ut, men det finns fortfarande chans för medlemsföretag att anmäla åhörare till stämman.

-  Vi ser fram emot en spännande dag med intressanta diskussioner, en tillbakablick över det gångna året och ett spännande föredrag av årets gästtalare Klas Hallberg. Det känns väldigt roligt att få välkomna medlemsföretag från hela landet, säger Mona Finnström, VD på Fastigo.

Företag som ej är medlemmar i Fastigo är varmt välkomna till föreläsningen med Klas Hallberg samt minglet efter stämman där även utdelningen av Fastigopriset kommer att gå av stapeln. Vid minglet kommer det att bjudas på bubbel och snittar.

Mer detaljer om Fastigos stämma samt information om hur ni anmäler er hittar ni HÄR.