Det allmännyttiga bostadsbolaget Botkyrkabyggen är just nu nominerad till två prestigefyllda priser. Dels Svenska Jämställdhetspriset där bolaget har kommit till semifinal och dels Årets Mångfaldssmarta Företag där Botkyrkabyggen är i final.

Det Svenska jämställdhetspriset delas årligen ut till en aktör som genom sin verksamhet bidrar till ett mer jämställt samhälle. Botkyrkabyggen är nominerade för sitt arbete med projektet Qvinna som erbjuder kvinnor med utländsk härkomst jobb och språkstudier. Priset kommer att delas ut på Forum Jämställdhet i Luleå som pågår mellan 30 - 31 januari 2019. Mer information om projektet Qvinna och nomineringen finner ni här.

Utmärkelsen Årets Mångfaldssmarta Företag delas årligen ut till det företag som "aktivt och strategiskt arbetar med att koppla mångfaldssatsningarna till organisationens övergripande utvecklingsarbete". Priset delas ut vid MINEs vintermingel den 6 december i Malmö. Botkyrkabyggen är nominerade för sitt systematiska, långsiktiga och breda arbete för ökad inkludering och mångfald. Mer information om nomineringen samt företagets arbete med mångfald och inkludering finner ni här.

Vi på Fastigo vill säga stort grattis och stort lycka till!