I samband med arrangemanget Framtidens Förvaltare utsågs ’Årets Fastighetsförvaltare 2019’. Vinnare blev Kristin Lövendahl, förvaltare på SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB och Anton Drott, kontraktsförvaltare på Novi Real Estate AB.

- Förvaltarrollen är en viktig del av fastighetsbranschen och en av flera roller som är nära kunden. Därför känns det väldigt roligt att dessa yrkeskategorier uppmärksammas genom utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare. Stort grattis till SBC och Novi Real Estate, säger Mona Finnström, vd på Fastigo – Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation.

Årets Fastighetsförvaltare utsågs för fjärde året i rad. Bakom priset står Aff, Forum för förvaltning och service, i samarbete med Förvaltarforum och Faval.

Utöver prisutdelningen bestod Framtidens Förvaltare av en rad spännande seminarier. Bland annat deltog Fastigos vd Mona Finnström i en panel om fastighetsförvaltningens utmaningar och möjligheter i framtiden. Framtidens Förvaltare arrangerades av Förvaltarforum.

Mer information om årets pristagare finner ni här.

Bilden i artikeln är tagen av Helena Ökvist/Förvaltarforum.