Tisdagen den 14 maj genomförs årets stämma för Fastigo på Norra Latin i Stockholm. Under samma förmiddag genomför även SABO Försäkring och HBV sina stämmor. Resten av dagen bjuder på en medlemsfest som arrangeras av Fastigo, HBV, SABO och SABO Försäkring.

Fastigos stämma är enbart öppen för dig som är medlem. Stämman startar kl 11.00. Viktigt att komma i tid så att ni hinner pricka av er innan stämman börjar.

Ombud och ersättare kan anmälas fram till och med söndagen den 14 april. Deltagare kan anmäla sig fram till och med den 11 maj men bör anmäla sig så snart som möjligt om man önskar att delta på programpunkter utöver stämman.

Inbjudan med information och anmälningsformulär har skickats ut till Fastigos medlemmar. För er som även ska gå på SABO Försäkring och/eller HBVs stämmor ska detta anmälas i samma formulär.

Eftermiddagen kommer att bjuda på inspirerande seminarier som börjar med SABO som diskuterar kring Allmännyttans utmaningar i framtiden och därefter tar en rad spännande talare vid.

Vi kommer att få lyssna till Christoffer Börjesson, Chief Digital Officer på Fastighetsägarna Stockholm, Maria Wetterstrand, f.d. språkrör Miljöpartiet numera vd på Miltton Purpose och Anne-Marie Andric, vice president People & Organisation Husqvarna Division.

Kvällen inleds med mingel och utdelning av Fastigopriset samt ytterligare ett pris. Därefter blir det middag och underhållning.

Om ni har problem med att skicka in er anmälan, eller har några frågor kring stämman: maila utbildning(at)fastigo.se.

Vi vill passa på att önska alla Fastigos medlemmar hjärtligt välkomna till årets stämma!

/Vännerna på Fastigo