När Fastigopriset delades ut i samband med stämmodagen den 14 maj stod det klart att HSB Göteborg är årets vinnare för digitaliseringen av sitt HR-arbete.

- Det känns fantastiskt roligt att vi får det här priset för vårt digitaliseringsarbete. HR-avdelningen har haft ett nära samarbete med IT-avdelningen och det här är verkligen en riktig teaminsats, säger Emma Hård, HR-chef på HSB Göteborg.

Juryns motivering:
”Genom ett gediget digitaliseringsarbete har årets vinnare av Fastigopriset lämnat pappersarbetet bakom sig. Med smarta processer har HSB Göteborg kvalitetssäkrat sitt HR-arbetet och visat att rätt form av digitalisering gynnar både verksamhet och medarbetare.”

Vinnaren av Fastigopriset uppmärksammas i Förvaltarforum och Fastighetssverige.

Bilden visar Fastigos förhandlingschef Charlotta Stensson tillsammans med HSB Göteborgs HR-chef Emma Hård.

Mer information samt ytterligare kommentarer finner ni här.