Nu lanserar Fastigo, Fastighetsägarna Stockholm, Fastella och Fastino ett nytt mentorskapsprogram för fastighetsbranschen.

– Vi behöver visa att fastighetsbranschen är en inkluderande bransch som välkomnar alla som har kunskapen eller vill skaffa sig den. Ett mentorskapsprogram är ytterligare ett sätt att bidra med kompetensutveckling i fastighetsbranschen. För oss på Fastigo är det en självklarhet att vara en del av detta, säger Mona Finnström, vd på Fastigo – Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation.

Mentorskapsprogrammet startar till hösten och sträcker sig över ett år.

– Ett av våra mål som branschorganisation är att säkerställa att branschen utvecklas och att göra branschen attraktiv för unga. Ett mentorskapsprogram är också en bra plattform för personlig utveckling, både för adepten och mentorn, säger Oskar Öholm, vd för Fastighetsägarna Stockholm.

Programmet uppmärksammas i Förvaltarforum och den artikeln finner ni här.

Mer information om mentorskapsprogrammet och hur man går tillväga för att skicka in en ansökan finner ni här.