Årets upplaga av Almedalen närmar sig och även i år kommer Fastigo finnas på plats i Visby under vecka 27. Årets program består av ett eget seminarium, samarrangerat branschmingel samt deltagande vid en rad andra seminarier och träffar.

- Fastigos fokus för i år kommer att ligga på framtidens kompetens och kompetensförsörjningsfrågan. Vilka krav kommer medarbetare ställa på sina arbetsgivare och vilka förväntningar finns på arbetsplatsen? Fastighetsbranschen står fortsatt inför en stor omställning och branschen behöver rekrytera 10 000 medarbetare de närmaste fem åren. Då räcker inte traditionell rekrytering och befintligt tänk kring hur en arbetsgivare ska vara, säger Mona Finnström, vd på Fastigo.

Utöver seminarier och mingel lägger Fastigo stort fokus på att träffa medlemsföretag och andra branschföreträdare under dagarna i Visby.

- Våra medlemsföretag finns utspridda över hela landet och representerar det kooperativa ägandet, den privata och den kommunala sidan av fastighetsbranschen. Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga för våra medlemmar, och branschen i övrigt, samtidigt som vi själva ser ett stort värde i det personliga mötet. Almedalen är ett tillfälle som underlättar just samtal, personliga träffar och erfarenhetsutbyten, säger Mona Finnström.

Hon passar på att skicka med en hälsning till alla som ska åka till ön:

- Hoppas vi ses på plats! Tveka inte att höra av er om ni vill ta en kaffe och diskutera något branschrelaterat, eller om ni bara vill passa på att tipsa om något intressant seminarium. Allt är uppskattat, avrundar Mona.

Information kring Fastigos närvaro samt schema för programpunkterna finner ni här: www.fastigo.se/almedalen.

Bilden är från seminariet som Fastigo arrangerade under Almedalen 2018.