För nionde året i rad genomför fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation Fastigo undersökningen Framtidsindex tillsammans med Fastighetsnytt. Priset går till det eller de fastighetsbolag som bäst kan visa på ett systematiskt arbete med att nå den unga framtida arbetskraften genom sommarjobb, praktik, prao eller traineetjänster.

Vinnarna presenteras i samband med Business Arena i Stockholm den 19 september. Missa inte chansen att delta i undersökningen.

Länk till enkäten finner ni här.

Tidigare års vinnare
Förra året vann Uddevallahem för sitt breda arbete med få in unga i företaget och Halmstad Fastighets AB vann för sitt arbete med att rekrytera sommarjobbare. 2017 vann Stena Fastigheter AB för sin breda satsning på att få in unga i företaget och Riksbyggen vann för sina insatser med att ta in sommarjobbare. I år delas priset ut för nionde året i rad.