Vid 2018 års upplaga av Business Arena Stockholm kommer Fastigo att finnas på plats med en egen monter och vi kommer också att delta i en rad aktviteter. Nedan listar vi vårt engagemang under Business Arena som pågår onsdagen den 19 september - torsdagen 20 september på Waterfront i Stockholm.

Sidan kommer att uppdateras kontinuerligt.

Fastigos monter, 19-20/9
Precis som förra året hittar ni vår monter '4087' på plan 4. Välkomna förbi om ni vill diskutera arbetsgivarfrågor eller något annat angeläget ämne. Vi kan avslöja att vi kommer ha ett helt nytt utseende på montern, en ny tävling och dessutom kommer vi att visa en film.

Seminarium: En blandad bransch för en blandad stad, 19/9
Fastigos vd Mona Finnström kommer att moderera seminariet 'En blandad bransch för en blandad stad' som går av stapeln onsdagen den 19 september kl 11.00 - 12.00 i sal 23 på plan 2. Mer information om seminariet hittar ni här: http://www.businessarena.nu/sem-stockholm/fordjupning-a/

Framtidsforum - Fastigo och Fastighetsägarna Stockholm, 19/9
Under rubriken 'Prao idag - chef imorgon' diskuterar Fastigos Mona Finnström och Fastighetsägarna Stockholms Anni Carpelan om vikten av att fler fastighetsbolag tar emot praoelever och praktikanter. Det är en viktig del i det långsiktiga arbetet med att rekrytera ny arbetskraft och ny kompetens till fastighetsbranschen. Det kommer även att visas en film som är framtagen av Fastighetsägarna Stockholm tillsammans med Fastigo.

Tid: onsdagen den 19 september kl 12.25. Plats: Plan 5, glasbalkongen.

Framtidsindex - Fastigo och Fastighetsnytt, 20/9 
I samband med Business Arena i Stockholm delas varje år Framtidsindex ut i samarbete med Fastighetsnytt. Ett pris som syftar till att lyfta fram ett företag eller en organisation som har gjort särskilda insatser för att få in fler unga i fastighetsbranschen.

Priset delas ut på Vasakronans torg på torsdagen den 20 september kl 13.00.

Spontana möten
Vi kommer att vara en rad kollegor som är på plats och vi tar gärna spontana, eller inbokade, möten med er.

Vi som är på plats
Mona Finnström, vd
Hannes Kataja, kommunikationschef
Marie Harder, marknadskoordinator
Johan Svalling, förhandlare/rådgivare
Victoria Lindström, förhandlare/rådgivare
Lisa Strandberg, förhandlare/rådgivare