All statistik för fastighetsbranschen

Vad är rätt lön för en viss tjänst? Hur gör man en lönekartläggning? Ligger min vd-lön i paritet med andras?

Med hjälp av Fastigos unika statistik får du full koll på verkligheten. All lönestatistik bygger på det branschanpassade klassificeringssystemet Klassigo, och  innehåller lönestatistik för en mängd yrkesroller i hela fastighetsbranschen. Statistiken är ett utmärkt verktyg inför löneförhandlingar, för att jämföra sig med branschens aktörer, eller för att se utvecklingstendenser.

Lönestatistik för hela fastighetsbranschen

Klassigo är ett system för lönestatistik för fastighetsbranschen, och det främsta verktyget för Fastigos unika statistik.

Du kan ta del av statistik från hela branschen, uppdelat på yrkesroller och regioner, och får en rättvisande bild av branschens faktiska löneläge. Klassigo ger dig helt enkelt ett komplett och tydligt underlag för både lönefrågor och andra statistiska analyser av din verksamhet.

Vd-löner i fastighetsbranschen

Fastigo samlar också in statistik över vd-löner i medlemsföretagen. Statistiken är mycket uppskattad och indelad i tre parametrar: företagets omsättning, antal anställda samt förvaltad yta.

Uppgifter i vd-statistiken lämnas endast ut till vd och styrelseordföranden. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

SvarDirekt
svardirekt@fastigo.se
08-676 69 69

Nyckeltal i fastighetsbranschen

Varje år presenterar Fastigo nya nyckeltal för fastighetsbranschen. Tanken är att medlemsföretag ska kunna jämföra sina egna siffror med hur det ser ut i branschen i övrigt när det gäller arbetstid, åldersfördelning, semester och mycket annat.

Uppgifterna presenteras också i vår årliga rapport Mervärden. Ladda ner broschyren om du vill läsa mer om de viktigaste nyckeltalen för arbetsgivare i fastighetsbranschen.

Fastigo-portalen

Här loggar du in som ska lämna företagsuppgifter, statistik eller hantera ert företags användare.

Medlem

Här loggar du som medlem in för att komma åt all låst information på webbplatsen

Fastigo-portalen

Här loggar du in som ska lämna företagsuppgifter, statistik eller hantera ert företags användare.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.

Logga in

För att komma åt denna information behöver ditt företag vara medlem i Fastigo.Om du redan är inloggad och ändå inte kommer åt ett visst material är det för att du saknar behörighet till den sidan eller filen.

Du loggar in med din e-postadress och lösenord.

Om du inte loggat in tidigare behöver du skapa ett lösenord genom att följa “Glömt ditt lösenord”-länken nedan.