https://fastigo.se/app/uploads/2019/09/logo-svart.svg
DELA

Råd och stöd, här och nu

Bland våra drygt 900 medlemsföretag finns en mängd varierande behov. En del behöver juridisk rådgivning i förebyggande syfte eller inför en rättsprocess. Andra behöver stöd i personalfrågor, information inför lönesamtal eller en personlig förhandlare i arbetsrättsliga frågor. En del behöver lite, andra allt. Men oavsett vad du behöver ger Fastigo dig en heltäckande arbetsgivarservice, både strategiskt och operativt, med expertkompetens inom alla områden – och alltid med snabb och personlig kontakt. Här kan du läsa mer om våra rådgivnings- och stödfunktioner.

Svar på dina frågor – direkt och personligt

Varje år svarar vi genom vår tjänst SvarDirekt på över 4 000 frågor över telefon och e-post. Här får du snabba och tydliga svar om allt från hur du hanterar en medarbetare som ofta kommer för sent till frågor om semester, uppsägningar, lönesättning och pensionsfrågor.

Som medlem kan du ställa frågor till Fastigos experter på arbetsrätt. Vår rådgivningstjänst SvarDirekt är bemannad med erfaren personal. 

Ordinarie öppettider:

Måndag–torsdag 8.00–11.30, 12.30–16.30, ​fredag 8.00–11.30, 12.30–16.00.

Ring SvarDirekt på 08-676 69 69 eller mejla till svardirekt@fastigo.se

En personlig förhandlare på din sida

Som medlem i Fastigo har du en egen kontaktperson som är insatt i förhållandena på just ditt företag, och som kan bistå både inför och under förhandlingar. Vi ger dig råd och stöd, och kan om du vill kliva in och förhandla åt eller tillsammans med dig.

Fastigo medverkar vid cirka 150 förhandlingar per år, både lokala och centrala, och hjälper till med anställningsfrågor, löneförhandlingar och mycket annat. Din personliga förhandlare är erfaren, insatt i dina förutsättningar – och alltid på din sida.

En bättre arbetsmiljö

Fastighetsbolag berörs av särskilda arbetsmiljöregler, som kan vara svåra att ha full koll på. För att kunna leva upp till de krav som ställs måste alla arbetsgivare bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete.

Det systematiska arbetsmiljöarbetet ska ingå som en naturlig del i den löpande verksamheten och omfatta allt som är av betydelse för arbetsmiljön, såväl den fysiska som den psykosociala. Vår kunskap och erfarenhet om de speciella krav som finns i fastighetsbranschen gör att du är välinformerad, kan vidta rätt åtgärder, och har någon att fråga om det behövs.

Min sida

Här har vi samlat dina kollektivavtal, snabblänkar och kontaktuppgifter till din personliga rådgivare

Kollektivavtal
Din rådgivare

För snabbare hjälp kontakta SvarDirekt på 08-676 69 69 eller via formuläret nedan.

Medlem

Här loggar du som medlem in för att komma åt all låst information på webbplatsen

Fastigo-portalen

Här loggar du in som ska lämna företagsuppgifter, statistik eller hantera ert företags användare.

Bli medlem

Har du inget konto? Som medlem omfattas du av Fastigos heltäckande och branschanpassade kollektivavtal.

Logga in

För att komma åt denna information behöver ditt företag vara medlem i Fastigo.Om du redan är inloggad och ändå inte kommer åt ett visst material är det för att du saknar behörighet till den sidan eller filen.

Du loggar in med din e-postadress och lösenord.

Om du inte loggat in tidigare behöver du skapa ett lösenord genom att följa ”Glömt ditt lösenord”-länken nedan.