https://fastigo.se/app/uploads/2019/09/logo-svart.svg
DELA
Nyheter

Fastigopriset 2021 går till SBC!

Petra Schneider, Chef HR & Intern Kommunikation på SBC.

Årets Fastigopris premierar SBC, Sveriges Bostadsrättscentrum AB, för hur de utvecklat sina arbetsmetoder under pandemin, metoder som tas med in i framtiden.

Juryns motivering lyder:

Genom en egen app, podd och en digital roadshow har SBC skapat förutsättningar för ökad samhörighet och kunskapsöverföring såväl under pandemin som i sin framtida verksamhet. SBC har på ett föredömligt sätt låtit modern teknik interagera med mänskliga behov.

– Det är fantastiskt att få ett så fint erkännande. Det känns väldigt bra att vi har lyckats med att behålla engagemanget och kreativiteten och fortsatt kunna driva utvecklingen i vårt bolag, trots den på så många sätt utmanande tid vi alla gått igenom. Extra roligt är det att medarbetare på SBC bidragit med så mycket fina idéer kring hur vi kan skapa kommunikationsvägar som når ut brett samtidigt som det bidrar till att våra medarbetare kan känna stolthet både över sig själva och över SBC som arbetsgivare och bolag, säger Petra Schneider, Chef HR & Intern Kommunikation på SBC.

Fastigo är experter på fastighetsbranschens förutsättningar och står i ständig kontakt med branschens arbetsgivare. Fastigo vet vad som behövs för att utveckla branschens hr-arbete, och delar med varm hand ut Fastigopriset till de arbetsgivare som utmärker sig på området.

– Fastigo vill lyfta fram arbetsgivare som arbetar långsiktigt och systematiskt med personalfrågor. SBC har under en exceptionell tid gjort en progressiv resa. De agerade i stället för att vänta, och effekterna kommer att leva kvar även när pandemin är över, säger Mona Finnström, vd på Fastigo.

I år delar Fastigo ut priset som för 12:e gången. För vinnarna är priset en bekräftelse på ett genomtänkt och bra arbete med hr-frågor. Priset består utav en skulptur av glaskonstnären Leif Ahrle. 

För mer information kontakta

Mona Finnström, Fastigo, 070-676 69 22, eller

Petra Schneider på SBC, 070-698 42 73, eller

Kicki Lilliedrake, kommunikationschef Fastigo, 070-676 69 47

Relaterade nyheter

Arbetsgivarkalendern_sjukdom_under_semester
Nyheter

Sjukdom under semestern?

AI
Nyheter

Intresset för AI stort i branschen

EU
Nyheter

Vad innebär EU:s lönetransparensdirektiv?

Min sida

Här har vi samlat dina kollektivavtal, snabblänkar och kontaktuppgifter till din personliga rådgivare

Kollektivavtal
Din rådgivare

För snabbare hjälp kontakta SvarDirekt på 08-676 69 69 eller via formuläret nedan.

Medlem

Här loggar du som medlem in för att komma åt all låst information på webbplatsen

Fastigo-portalen

Här loggar du in som ska lämna företagsuppgifter, statistik eller hantera ert företags användare.

Bli medlem

Har du inget konto? Som medlem omfattas du av Fastigos heltäckande och branschanpassade kollektivavtal.

Logga in

För att komma åt denna information behöver ditt företag vara medlem i Fastigo.Om du redan är inloggad och ändå inte kommer åt ett visst material är det för att du saknar behörighet till den sidan eller filen.

Du loggar in med din e-postadress och lösenord.

Om du inte loggat in tidigare behöver du skapa ett lösenord genom att följa ”Glömt ditt lösenord”-länken nedan.