DELA
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Inloggning på nya fastigo.se

Medlemmar i Fastigo når allt de behöver för att göra rätt som arbetsgivare på de inloggade sidorna på nya fastigo.se Det finns två olika sätt att logga in om du är medlem och registrerad användare hos Fastigo och inte har loggat in tidigare.

Att logga in med lösenord 

  1. Navigera dig till https://fastigo.se/skapa-losenord/ och skriv in din registrerade e-postadress.
  2. Du kommer nu få ett mejl som heter “[Fastigo] Återställning av lösenord”. Hittar du inte det i din vanliga inkorg, så titta i skräpposten.
  3. Klicka på länken i det nya mailet och byt ut det föreslagna lösenordet mot ett eget. Du har nu tillgång till Fastigos låsta sidor och filer!

 

Att logga in med Bank-ID

Den på medlemsföretaget som brukar lämna årsuppgifter och antal anställda har fått ett mejl om login med BankID. Det går lika bra att använda företagets eller ditt personliga BankID. Den här säkra inloggningen ger dig behörighet att lämna uppgifter rörande årslönesummor och antal anställda, rätt att lägga till användare och att se och ändra företagets profil. Du kan nu alltid ha ditt företags uppgifter uppdaterade, samtidigt som vi slipper papper och arbetar mer miljövänligt. Följ stegen i Ansök om BankID.

______________________

Felsökning:

  • Inloggningsmejl kan ha hamnat i skräpposten, titta om du hittar något från Fastigo där.
  • Äldre versioner av webbläsare, såsom Internet Explorer, fungerar dåligt med moderna webplatser. Prova att installera en nyare webbläsare, såsom senaste versionen av Microsoft Edge eller Chrome.
  • Om du klickat på “Återställning av lösenord” flera gånger så kommer det ett mejl för varje klick. Säkerställ att du öppnar det mejl som inkommit senast.
  • Om du tidigare inte har haft en personlig inloggning så är du inte registrerad som användare på fastigo.se. Kontakta den på företaget som har rätt att lägga till användare med BankID. Det kan till exempel vara din vd, HR-chef eller ordförande i bostadsrättsföreningen.

 

Om det fortfarande inte funkar, kontakta marie.harder@fastigo.se eller eva.nilden@fastigo.se

 

 

Ny sida med samlad avtalsinformation
2 sep
Prisbasbelopp 2021
2 sep
Digital höst på Fastigo
28 aug
Nya kollegor på Fastigo
28 aug
Kommunernas konkurrenskraft påverkat av corona
28 aug
Krislägesavtal Fastigo
29 jun
Ledighet i samband med nationaldagen
29 maj
Korttidspermittering
26 maj
Nya ledamöter i Fastigos styrelse
13 maj
Regeringsstöd baserat på omsättningstapp
30 apr

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.

Logga in

För att komma åt denna information behöver ditt företag vara medlem i Fastigo.Om du redan är inloggad och ändå inte kommer åt ett visst material är det för att du saknar behörighet till den sidan eller filen.

Du loggar in med din e-postadress och lösenord.

Om du inte loggat in tidigare behöver du skapa ett lösenord genom att följa “Glömt ditt lösenord”-länken nedan.