Nu är det dags för sjunde omgången av tävlingen om Fastigopriset till fastighetsbranschens bästa arbetsgivare. För 2016 är tävlingstemat hur medlemsföretagen arbetar för att få in fler unga i fastighetsbranschen.

Med tävlingen vill vi stimulera medlemmarna till goda arbetsgivarinsatser och ge möjlighet att visa goda exempel i branschen. Tävlingen är öppen för alla medlemsföretag och helt webbaserad. Företagen nominerar sig själva till priset med motivering och beskrivning varför man bör att erhålla priset. Sista svarsdatum är 31 mars 2016.

Vinnaren av Fastigopriset offentliggörs vid Fastigos stämma den 26 maj i Stockholm.

Klicka på länken för att nominera ditt företag och beskriv varför du anser att ni är värda årets Fastigopris. Fastigopriset 2016 

Tidigare vinnare av Fastigopriset

  • Förändring och utveckling, HSB Mölndal, 2015
  • Jämställdhet, Wallenstam AB, 2014
  • Ledarskap, Bostads AB Mimer, 2013
  • Arbetsmiljö, Botkyrkabyggen, 2012
  • Lokal lönebildning, HSB Göteborg, 2011
  • Mångfald och likabehandling, Bostads AB Mimer, 2010