Fastigo är på plats i Almedalen och bjuder in till seminarier med högaktuella teman och intressanta talespersoner. Välkommen!

Fastighetsbranschens kompetensförsörjning - dags att kliva ur comfort zone

Fastighetsbranschen behöver öka sin kompetensförsörjning och effektivitet. För att komma tillrätta med kompetensproblemen bör blickarna höjas: branschen borde bli bättre på att hitta kompetens utifrån och våga prova nya arbetssätt. Vad krävs för att sektorn ska ta ett enat grepp om frågan?

När: Måndag den 4 juli kl 15.45

Läs mer om evenemanget

Mångfald 2.0 - kartan förändras när normer och strukturer ställs på ända

Arbetsgivare ska arbeta aktivt mot diskriminering. Men hur skapar vi ett inkluderande samhälle och hur förändrar vi synen på mångfald? Vi vrider på perspektiven och synliggör strukturer och normer och visar att mångfald blir lönsamt genom att spegla samhället vi lever i. Seminariet kommer att sändas live här på webben. Se länk nedan

När: Tisdag den 5 juli kl 10-11

Läs mer om evenemanget

Se seminariet live