Fastigo vill bidra till att utveckla och säkerställa kvaliteten i dagens och framtidens fastighetsförvaltning. Med hjälp av Fasticon och Förvaltarforum genomförs i vår en undersökning om hur vi uppfyller framtida krav.

– Senaste åren har det varit stort fokus i branschen på byggande och nästan ingen pratar om vem som ska förvalta och hur. Det ger förstå effekter på innehållet i utbildningarna och på förmågan att rekrytera, säger Mona Finnström, vd på Fastigo. Om vi ska kunna möta kundernas och samhällets krav i framtiden måste vi redan nu börja utveckla förvaltarrollen. Det handlar både om att hitta tänk och arbetsmetoder.

Flera olika undersökningar
Arbetet inleddes redan i somras då Fastigo bjöd in 22 vd:ar till Almedalen för att diskutera framtidens förvaltning. Frågan var även central vid Förvaltarforums seminarium Framtidens Förvaltare.

Läs hela artikel från Förvaltarforum HÄR.